Min Tåliga familj

Åhh gud vad jag beundrar min tåliga familj runt mig.
Jag har bara den sista tiden fallit allt längre ner i deppen och har inte lust till nåt ingen scrapp ingenting är roligt men men fásen den som ger sig min familj stöttar mig i väder o vind så nu kanske jag ser en strimma av ljus JA en strimma av ljus min lust börjar sakta sakta ta lite fart igen och kanske ska jag scrappa lite också,, få se ska göra 8 ATC till en swapp som jag anmälde mig till och det bara jag måste så nu kanske det kan ta fart också.

Tror jag ska anmäla mig till en kortkurs uppe på scraproom i HBG den 8 maj det skulle vara kul att göra något annorlunda nu.
Får se om jag sticker dit i eftermiddag.

Jag är ARG också på den som körde på vår katt i måndags kväll och bara stack ifrån platsen. FY FASEN SÄGER JAG BARA: TAck f till den bil som stanna och sa till oss. Vi hitta katten på natten men kunde inte få ut henne just då så på förmiddagen fick gubben riva tak och slå hål på en vägg för att få ut henne. Rätt upp tll vett och operation kommer att bli en dyr historia. men men det är vår lilla älskling så vad gör man inte. Jag ska hämta henne idag vid 16 tiden. Ja ja det finn människor man bara skulle vilja skada själv.
Kommer mer info om katten senare.
 Nu till nåt helt annat. VAd gör man om man är mobbad av chefen???  JAg vill veta. TAcksam för svar om nån har det för det är inte lätt att få ett nytt jobb det kan jag säga..

 Nää nu har jag spytt galla tillräckligt.
'
 Kramizar till er alla från
 Dagens  gnällspik
Christel